idaaaaaaaaaa

Asså jag måste bli snabbare på morgonen.. Går alltid med Olivia till bussen. Har gjort det sen 1an så. Men jag har blivit så himla trött på morgonen. Men det ska bli bättre, det säger jag typ varje dag till henne, men blir det nån skillnad? NEJ. Men nu MÅSTE jag bli snabbare, vi får väll se hur det går men.

När vi började skolan idag så hade vi up och Linda (lärare) hade bakat scones :) så vi fick de mjölk och kladdkakeballerina. Sen så hade vi NO, vi var tvungna att bli klara med våra grupparbeten och det blev vi men blev det bra? inte så jätte, hahah... vi skrev typ ingenting men då slipper man ju säga mke (a)
Sen engelska vi hade Pekka som vikarie för lärarn va borta. Lunch.
Efter de så la v oss ute på fotbollsplan.
svenska vi skulle börja med filmrecensionen. sen hade vi HK, fick tillbaka mitt HK prov MVG ;), vi gjorde pizza.

När jag kom hem la jag mig ute en stund för de va så varmt :)
har tränat ett tag på matteprovet också. har prov imorron :/

NU ska jag se nått program på datorn tror jag.



We gonna make it our own way

Vaknade 10.40, för jag skulle till kyrkan för jag måste ju gå dit 10 gånger innan vi ska konfa oss, men när jag kom dit så var det låst :o så då for vi hem igen. Sen så var jag med Olivia, vi scrapade med mamma, håller på att göra en tavla, om den blir bra så ska jag lägga ut en bild på den, men jag är inte klar med den än så. Sen så såg vi film, I taket lyser stjärnorna. Så nu har jag gjort min läxa, det känndes som att den är ganska lätt att skriva om oxå, har sett den nån gång förut.

har käkat middag på en typ Grekisk resturang. Åt plankstek. Sen så for vi hem till mormor och käka lite bullar. kom typ nyss hem så jag har inte gjort så mke.


en bild på ringarna jag köpte för ett tag sen


not afraid

Har ätit grillat för en stund sen. Ska kanske se nån film ikväll eller så kanske jag ska se eurovision. Tur att Anna inte kom med iaf, gillar verkligen inte låten eller henne. Fast det är ju ändå lite synd att Sverige inte kom med. Vi skulle ha skickat Salem eller nån som hade vunnit hela skiten iaf.



här en bra låt! enligt mig iaf :)

hes

är jätte hes idag:( känns som att jag snart kommer att bli sjuk :( har varit förkyld jätte länge och har haft huvudverk typ varje dag hela veckan och nu är jag hes.
Kan ju bero på att jag badade i havet med matilda kanske..
Pappa skulle iaf köpa hem halstabletter. så jag ska nog bara ta det lungt idag. Det är skumdisco ikväll men jag har typ ingen lust att fara när det är så här, fast jag visste inte förr om jag skulle fara eller inte men nu vet jag iaf..
Måste se en film idag eller imorron har de i läxa att se en film eftersom att vi ska göra en filmrecension. Men jag vet inte riktigt vad jag ska se, kanske nån av dom här









(har redan sett den flera gånger men)




igår

Igår kväll så var jag med Olivia & Felicia <3 vi gjorde inte så mke vi var först inne sen gick vi ut ett tag, sen när vi kom in så åt vi kladdkaka och drack coca-cola <3 sen körde vi kurragömma med alma och hugo x) haha det var typ 100 år sen jag gjorde det.

mina och Felicias fina konstverk gjort av kex :P typ för nått år sen :)

skåpsittare

Bilder från i torsdags!











från so:n

 alecs arm :P


"team to be continued"




äntligen fredag! :)

När jag kom till skolan så började det med att vi hade HK, våran lärare hade med sig sitt barn han kanske är 3år eller nått, skit söt iaf :P vi gjorde scones och varm choklad på HKn. Sen hade vi rast i typ en halv timme, skulle hjälpa celeste att plugga spanska men det gick väll sådär :P
Sen vare svenskengelska robin, oliver och simon kom in och var helt vilda. dom typ låg på golvet och slogs, fast inte på riktigt men det såg typ ut som att det var på riktigt. Robin hade tagit Olivers sko och lagt nånstans så att oliver inte kunde hitta den.
Sen sa Pekka (våran lärare) : Oliver, det luktar inte så gott här framme.
haha seriösa!
sen efter lunchen hade vi matte med Bosse, orkade typ inte jobba nått, ovanligt? nej jobbar typ aldrig mke när vi har våran vikarie bosse :P
sen på upen fick vi se på när bosse målade, hahaha.

Ikväll ska vi äta surströming med Olivias familj <3


onsdag

vad hände idag? eeh skola, hade svenska, no, lunch so och hk. På svenskan gjorde vi nått test, no vi håller på med nått grupparbete om kärnkraft, jag jobbar med Matilda och Robin och de går väll sådär kan jag ju säga, vi har inte hunnit långt vi har jobbat med det 3 dubbel no lektioner och, vi gör det på power point, Robin har gjort 2 st men raderat dom fast dom va BRA!! damp.. men vi har iaf en lektion kvar. sen ska vi redovisa, men lycka till då! :P
sen så på so lektionen så skulle jag, celeste och alec göra klart en uppgift men vi satt och ritade hela lektionen, fast det är typ nån redovisning vi ska göra och då skulle man skriva ner årtal och sen hålla upp dom när man berättade om det, sen var de HK prov, och sen när det var klart så gjorde vi en ost och skinkpaj..

Nu ska jag se Grey´s anatomy på datorn, BYE!

det går fortfarande inte lägga upp bilder!!!


igår på bussen..

.. så klev det på en jätte creepy gubbe, jag och celeste har sett han förr, förra gången hade han två mobiler och tog kort med på folk som gick på, igår hade han en mobil och filmade med :S när han klev på så såg han först inte oss och hade tänkt sätta sig lite längre fram men när han såg oss så kom han och satt sig längst bak med oss. sen så började han filma celeste (man hörde klicket) asså jävla äckel. 

Läs HÄR vad Celeste skrev om han! (jag orkade inte skriva så mke :P

stan

Igår efter skolan for jag på stan med Celeste och Matilda <3
Köpte 3 ringar, fast jag måste typ byta till en mindre storlek. och en ny rakhyvel + skum.
Vi letade skor till Celeste på stan jag och Matilda skulle ta fram skor till henne och hon skulle prova dom, jag var ju väldigt seriös :P jag gav henne ett par träskor som hon skulle prova men de ville hon inte :P:P men hon köpte tillslut ett par snygga skor till skolavslutningen. :)

det går inte lägga upp nån bild nu!! :/


stockholm? :)

När jag kom hem från skolan så sa mamma att vi kanske ska åka till Stockholm i sommar. Hoppas!


helgen

I fredags efter skolan så for jag på stan med Olivia :) köpte ett par skor till skolavslutningen, dom ser ut lite som gladiatorskor, (med klack) fast inte riktigt, men det är remar och typ nitar och så. Och tuggummin, för mina var slut. Och sen när jag kom hem var jag med Olivia. vi var ute och gick runt typ.

På lördag så var jag tvungen att städa, sen kl 4 typ så cyklade jag och mötte Matilda, sen for vi hem till henne, jag sov hos henne. Vi bastade och badade i havet på kvällen. Tror att det var typ 9 grader i vattnet. Det var skit kallt. Vi satt ute på bryggan i ca 20 min bara för att vänja oss vid kylan. Sen när man hoppade i så blev det varmare. Fast vi fick typ panik när vi skulle upp för bryggan är ganska hög, botten är äcklig och det var fågelbajs på bryggan. Så jag råkade trilla i vattet igen en gång, hahah klant x) 
Sen så såg vi den här filmen:



Södag så steg vi upp typ 9 för vi skulle på konfa. Jag och Matilda cyklade dit med Emilia och Celeste.
Vi var typ i kyrkan på gudstjänst sen efter pratade dom aldrig klart typ. Efter de cyklade jag hem. Sen var jag med Olivia.




bilder som jag tog för exakt 1 år sen


äckligt!!!

här är en sjukt äcklig video, världens största finne. Började må illa när jag såg den så himla äckligt är det. Titta på videon så äckligt!!


ska se film

Idag så har jag haft up, svenskengelska, gympa, lunch och so. På upen så fick vi höra lite om etiopien. Svenskengelskan så satt vi vid datorn hela lektionen och gjorde ingenting typ, gympan, vi hade orgentering det var JÄTTE varmt så jag var tvungen dra upp min tjöra :P sen på son så fick vi vara ute och jobba, jag och några andra satt oss på fotbollsplan. Elle stack ner en penna i gräset och sen stampade han på den för att den skulle fastna i marken men den fastnade i hans sko och det blev ett hål HAHAHA. :p  sen så har jag varit med Olivia vi solade lite sen gick vi in och såg tv. NU ska jag se film. orkar inte lägga upp nån bild kanske gör det sen :)


ska se film

Idag så har jag haft up, svenskengelska, gympa, lunch och so. På upen så fick vi höra lite om etiopien. Svenskengelskan så satt vi vid datorn hela lektionen och gjorde ingenting typ, gympan, vi hade orgentering det var JÄTTE varmt så jag var tvungen dra upp min tröja :P sen på son så fick vi vara ute och jobba, jag och några andra satt oss på fotbollsplan. Elle stack ner en penna i gräset och sen stampade han på den för att den skulle fastna i marken men den fastnade i hans sko och det blev ett hål HAHAHA. :p  sen så har jag varit med Olivia vi solade lite sen gick vi in och såg tv. NU ska jag se film. orkar inte lägga upp nån bild kanske gör det sen :)


;P

Nu sitter jag på svenskengelskan, har inte hunnit skriva så mke på länge nu. Men igår så var jag med olivia, vi solade lite, och då gick den solstolen olivia satt i sönder haha, men den var redan lite sönder :P sen så gick vi och spelade lite fotboll med Jens, Emil & Filip, men jag kollade mest på för jag gillar inte fotboll så mke, och i tisdags så var jag med Jessica vi gjorde en hallonmilkshake (stavning?)  sen la vi oss ute och solade och sen såg vi en film, the stepfather, och vi drack en till milkshake en choklad :)

svenskengelska:/

hejhej:D

nu sitter jag här på bajs svenskengelskan...fick inte gå ut för bajs pekka... fast det är typ 1000 grader ute.

fast man fick typ göra vad man ville på datorn så då valde jag att göra ett profsigt inlägg åt IDA :D

medan ida sitter och kollar runt på bloggar, just nu är hon inne på celestes. och robin sitter vid typ apberget och spelar nått, hahahha nu dog han :D
/// matilda


sola :)

Har varit med Olivia idag, vi har lega uteoch solat och äti kladdkaka som vi bakade :)
När vi var på hennes baksida så sköt jag en boll mot älven och då såg jag att det var jätte strömt och äckligt vatten, det var det här som hade hänt:



det känns ju typ som att jorden ska gå under 2012 :O

bilder från i onsdags

dom här bilderna skulle jag egentligen också lagt upp i onsdags men jag hann inte











Outfit

skulle egentligen laggt ut en bild på min outfit i onsdags men jag gör det nu ist bara för att :P



lördagen

Hann inte skriva nått igår, men det var så bra väder igår så jag var ute hela dagen. Var med Olivia, vi låg ute och solade i bikini :O det är ju typ sommar snart :) på kvällen så bastade och badade vi i älven , med Emil & Adam, sen när vi bastat klart så satt vi vid datorn, var ute och pratade och lyssnade på musik och så. Kom hem typ 1 och då satt jag mig och såg cougar town.


Adam :)


Emil :)


Olivia :)

bilder från Olivias blogg

oleary's

Vaknade vid 1 idag. Vid 5 så for jag, Hugo, pappa & mamma och käkade på Oleary's, eftersom att det är deras sextonde bröllopsdag idag så for vi och käkade.Det var jätte god mat där (Y) fast alla vi delade på en stor förrät som middag. :P sen när vi kom hem så la jag mig ute på ballkongen och läste en bok.




mamma&pappa fick ungefär en sån här kortlekslåda av mig idag, fast den jag gjorde idag var bara med hjärter på utsidan :P


avatar

Igår så hade vi ju gäster så jag hann inte skriva nått, med det var iaf riktigt kul att få träffa dom igen. Vi gick ut och fotade lite igår för att det var så fin solnedgång, men jag har inte hunnit lägga in bilderna i datorn än men jag gör det imorron ist.

Har varit med Olivia ett tag idag. Sen när hon for så såg jag dom sista avsnitten av andra avenyn.. Men serien slutade iaf ganska bra så. :) Sen så har jag sett avatar :) den var faktiskt jätte bra, trodde inte att den skulle vara så bra men många har sagt att den var bra, och det var den ju :P

Nu så ska jag gå ner och dricka lite te för min hals är fortfarande konstig :(



långhelg :)

Har städat klart mitt rum nu (Y)
Fysik provet gick ganska bra tror jag. På HKn gjorde vi palt, var med Julia på HKn. Är hungri nu åt fil till lunch och sen så åt jag inte mke av palten på HKn. Men nu är det iaf långhelg, börjar om på tisdag (Y)
ska gå ner och hjälpa till med förrätten nu, för vi får snart gäster.


ska sova nu!

Pappa har just hjälpt mig med fysiken, tur att man har en pappa som är elektriker :) nu kan jag iaf fysiken ganska bra. Men mitt rum är inte helt städat än, så ja måste städa så fort jag kommer hem imorron. Men nu ska jag sova. Godnatt!



städa :/

Hade prov idag hoppas det gick bra. På gympan var det orgentering, jogging eller fotboll, men jag valde orgentering, fast jag hatar det. Men man måste hinna ta alla stämplar så.. Var med Jessica & Emilia på orgenteringen, och när vi sprang i skogen så var det jätte mke snö kvar, så skorna blev allderles blöta :( och jag hade ju såklart glömt mina gympaskor, så då var jag ju tvungen att ha mina tygskor...

Nu så måste jag städa, sen så måste jag plugga fysik :(



Alla dessa schtekare

Har pluggat ikväll, sen så for jag ut och joggade :)  har nyss duschat :P ska försöka gå och lägga mig snart ska bara äta en macka eller nått :P



plugga...



Måste plugga nu! Har ju engelska prov imorron och fysik på onsdag:/  Kanske ska ut och jogga ikväll ska iaf ta en promenad, måste försöka komma ut lite så att man inte får fyrkantiga ögon :P


måndag

Idag har det inte hänt så mke, på up:en så förhörde Julia mig på fysiken, haha jag kunde inte så mycket så jag måste nog plugga ganska mke. Efter att vi ätit lunch så gick vi ut på fotbollsplan och tog kort :) ,, Har varit pigg hela dagen men på näst sista lektionen som var svenska så kändes det som om jag skulle somna :P  sen så hade vi estet vi bytte till HK idag, vi gjorde muffins jag bakade me Mickan (:

bilder från Celestes blogg


celeste, matilda & jag <3




jag, matilda, celeste & linn










veckan

Så här kommer ungefär min vecka att bli, fast jag har typ inget planerat men...

Måndag: inget planerat
Tisdag: engelska prov
Onsdag: fysik prov, gäster på kvällen
Torsdag: ingen skola! :)
Fredag:  ingen skola! :)
Lördag: inget planerat
Söndag: kanske fara till kyrkan :/ (eftersom att jag går konfa, har inte varit där 10 gånger än)



jogging

Har varit och äti mat med några ur mammas släkt, det var jätte god mat (Y)  sen när jag kom hem så for jag och Olivia ut och joggade. Ska gå och duscha nu!

btw Olivias nya blogg



Gårdagen

Hann inte skriva nått igår, for ut och cyklade med mamma, vi cyklade 2,3 mil (: vi for in till stan och köpte lite mat och lite annat, sen så for vi till mormor och fikade och Johan min kusin var också där. Sen så cyklade vi hem och åt, vi åt sallad & grillad kyckling, sen till efterrätt åt vi blåbärspaj. Vi såg film typ hela kvällen. Pappa och Hugo (lillebror) kom nyss hem så det var bara jag och mamma hemma igår.

filmerna vi såg igår

allt för min syster


tidsresenärens hustru


serious moonlight



Dagen

På skolan idag så hade vi estet, språk, lunch, matte, no & up. Har syslöjd på esteten just nu det var ganska kul, fast jag hann typ inte göra nått, sen på språket så såg vi en film som var jätte dålig så det var typ ingen som såg den :P sen efter vi hade ätit lunch så gick jag, matilda, celeste, emilia och jessica ut på fotbollsplan, på matten, no:n och up:en så hade vi vikarier. Vi brukar ha en vikare på fredagar, men idag så hade vi två :S typ för att han tycker att vi är så stökiga :P Efter skolan så for jag på stan med Olivia, fast jag köpte inget, bara lite godis, men jag hittade typ inga snygga kläder, jag fick ändå mycket kläder igår så jag behöver inget och jag måste ändå spara lite pengar. (:



bild tagen av celeste <3


Ny blogg

Nu har jag gjort en ny blogg. Bloggade förut på oliviaidas.blogg.se fast vi var jätte dåliga på att uppdatera, så vi har tänkt att vi ska lägga ner bloggen snart. Får försöka uppdatera bättre nu när jag har en ny blogg iaf. Gjorde bara nån header tillsvidare, orkade inte lägga ner så mycket tid på att göra den så det blev bara en tråkig (a) men jag gör en ny sen nån gång då jag har tid.
Kan iaf skriva lite om mig nu, jag gillar att fota, har en nikon D60. Går i 8an, haha jag kommer verkligen inte på nånting att skriva om mig. :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0